Workshops

Met een paar vrienden of vriendinnen glasfusen, dat kan! Heeft u geen ervaring? Geen probleem, door de kleine groepsgrootte is er ruimte voor veel persoonlijke begeleiding. Tijdens de workshop raakt u vertrouwd met het glas en maakt u een leuk glaswerk. Heeft u al ervaring met glasfusing en wilt u graag een eigen ontwerp uitwerken? Dan is de workshop Glasfusing verspreidt over 2 dagdelen beter geschikt.

  Workshop Glasfusen

  (1 dagdeel)

 

Voor deze workshop is geen speciale ervaring of kennis noodzakelijk. U mag een eigen ontwerp maken maar u kunt ook aan de hand van een voorbeeld werken. De workshop is inclusief gebruik van het glas, gereedschap en apparatuur. Na afloop van de workshop worden de glaswerken in een glasoven gefused (versmolten). Daarna gaan de glaswerken nogmaals de oven in om ze te laten buigen in een mail (slumpen). Hiermee krijgt het glas de vorm van bijvoorbeeld een schaal. De ovenprocessen duren enkele dagen. U kunt uw glasschaal na afloop van de workshop dus niet mee naar huis nemen. Deze kunt u later ophalen. Eventueel verzenden per post kan ook. Hier worden extra kosten voor gerekend.

Onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers krijgt u uitleg over glasfusing. Ik raad u aan om kleding met lange mouwen, lange broek en dichte schoenen te dragen. De workshop duurt 1 dagdeel (1 dagdeel is 3 uur). Dit kan in de ochtend, middag of avond. De kosten bedragen €62,- per persoon incl. btw bij een bezetting van drie deelnemers. Bij een bezetting van twee deelnemers bedragen de kosten € 80,- pp incl btw.

  Workshop Glasfusen

  (2 dagdelen)

 

Voor deze workshop is enige ervaring of kennis over glasfusing en glassnijden noodzakelijk. U maakt een glaswerk naar eigen ontwerp. De workshop is inclusief gebruik van glas, gereedschap en apparatuur. Na afloop van de workshop worden de glasontwerpen in een glasoven gefused (versmolten). Eventueel gaan de glaswerken nogmaals de oven in om ze te slumpen (buigen). De ovenprocessen duren enkele dagen. U kunt uw glaswerk na afloop van de workshop dus niet mee naar huis nemen. Deze kunt u later ophalen. Eventueel verzenden per post kan ook. Hier worden extra kosten voor gerekend.

Tijdens het bespreken van uw ontwerp kunt u genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Ik raad u aan om kleding met lange mouwen, lange broek en dichte schoenen te dragen. De workshop is verdeeld over 2 dagdelen   ( 1 dagdeel is 3 uur). Dit kan in de ochtend, middag of avond. De kosten bedragen € 125,- per persoon inclusief btw bij een bezetting van drie deelnemers. Bij een bezetting van twee deelnemers bedragen de kosten € 160,- pp incl btw.